02 / 05 / 2024

üsküdardaki projeler

üsküdardaki projeler

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut." dedi.

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar Bağlarbaşı Spor Kompleksi Kasım'da açılıyor!

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 410 Milyon TL olarak meclisten geçti. Mecliste Üsküdar yatırımları da ele alındı...

Üsküdar ve Gaziosmanpaşa'da dönüşüm endişesi var!

Bir yandan kentin dört tarafında dönüşüm çalışmaları sürüyor, diğer taraftan da yeni projeler hazırlanıyor. Ancak dönüşümün başlayacağı alanlarla ilgili vatandaşın endişeleri var. Tıpkı Gaziosmanpaşa ve Üsküdar’da olduğu gibi...

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Üsküdar'daki projeler emlak fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut'' dedi.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu Eylül'de açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen: "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. Projeler hizmete geçtikten sonra da Üsküdar'daki emlak fiyatları yeniden yüzde 30-40 düzeyinde artacak" dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin 2016 bütçesi 380 milyon TL!

Üsküdar Belediyesi 2016 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 380 Milyon TL olarak meclisten geçti.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu emlak fiyatlarını 10 kat arttırdı!

İstanbul'da yapımı süren mega projeler kentin değerini hızla artırıyor. Bu kapsamda, 2016 yılı nisan-mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulacak Üsküdar-Çekmeköy metro hattı, emlak değerlerine doping etkisi yaptı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu arsa fiyatlarını 10 kat yükseltti!

İstanbul'da yapımı süren mega projeler kentin değerini hızla artırıyor. Bu kapsamda, 2016 yılı nisan-mayıs ayında vatandaşların hizmetine sunulacak Üsküdar-Çekmeköy metro hattı, emlak değerlerine doping etkisi yaptı.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Üsküdar Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesi 355 milyon TL!

Üsküdar Belediyesi 2015 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren 2015 yılı bütçesi 355 Milyon TL olarak meclisten geçti.

Üsküdar Ümraniye metro hattı konut projeleri!

2015 senesinde hizmete girecek olan Üsküdar Ümraniye metro hattı kapsamında Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy Bölgesi'ndeki projeler de etkilenecek. İşte Üsküdar Ümraniye metro hattına yakın konut projeleri...

üsküdardaki projeler Haberi

üsküdardaki projeler

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'da hayata geçirilecek projelerden bahsetti.


Üsküdar kentsel dönüşüm, üsküdar metro, üsküdar kentsel dönüşüm projeleri, üsküdar arsa fiyatları, üsküdar konut fiyatları

 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydederek, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi.



Üsküdar'daki devam eden yatırımlar, kentsel dönüşüm ve geleceğe ilişkin projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Türkmen, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun gelecek yılın son çeyreğinde eylül-ekim ayı gibi hizmete açılacağını söyledi.


Şu anda çalışmaların yoğun bir şeklide devam ettiğini, metronun etap etap değil bir bütün halinde hizmete açılmasının planlandığını ifade eden Türkmen, "Türkiye'nin ilk akıllı metrosu olacak. Vatmanı olmadan merkezi sistemden kumanda edilerek vagonlar hareket edecek" bilgisini verdi.


İstanbul'da trafiğin en yoğun olduğu ilçelerden...