28 / 04 / 2024

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat nerede

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat nerede

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karayel Proje Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Yılmaz Murat Karayel tarafından kuruldu.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayazıt Ünsal tarafından kuruldu.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlk Danışmanlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Önal tarafından kuruldu.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat nerede Haberi

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat nerede

Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Usta ve Ali İhsan Pekince ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Uspek Danışmanlık Yazılım Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAZILIM a.Hertürlü yazılım proğramları danışmanlığı yapmak,Hertürlü yazılım proğramları alım,satım,ithalat ve ihracatını yapmak. b-Muhasebe yazılımları,hastane yazılımları her türlü sanayi makinaları yazılımı ve kamu ve özel sektör yazılım ihallelerine girmek teklifler almak teklif vermek.  MAKİNA a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları,teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını,ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak.c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri,hidrolik silindirleri, pnömatik,...