03 / 05 / 2024

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban mal varlığı

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban mal varlığı

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Tüp fiyatları bir anda zamlandı! İşte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz mutfak tüp fiyatları

Genellikle evlerde kullanılan mutfak tüp fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Tüp fiyatları  bir anda zamlandı! İşte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz mutfak tüp fiyatları... İşte detaylar...

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

BİM'den bomba 27 Ocak kataloğu! Robot süpürgenin fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Cuma gününü bekleyemeyeceksiniz

BİM'den bomba 27 Ocak kataloğu! Robot süpürgenin fiyatını görenler gözlerine inanamadı! Cuma gününü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz

Kritik veriyi TÜİK açıkladı! Rakamlar şok etti!

Gerek duyulduğu alanlarda, data toplayıp ve istatislikler üreterek bunları bilgi haline getiren TÜİK, Değerlendirmeler ve analizler sonucu, 2022'nin son ayı Aralık ayına ait tüketici güven endeksinde yaşananları açıkladı.

A101'de Singer dikiş makinesi 1499 TL, elektrikli süpürge 949 TL! A101 online kataloğu 22 Aralık 2022 fiyat listesi

A101 22 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Aktüel ürünler kataloğunda singer dikiş makinesi 1499 TL, elektrikli süpürge 949 TL fiyatlarla satışa sunuldu.

Altın resmen uçtu! Son dakika altın fiyatlarını duyanlar zil takıp oynadı! İşte 11 Aralık altın fiyatları! Hemen bakın!

Altın resmen uçtu... Açıklanan son dakika altın fiyatlarını duyanlar zil takıp oynadı! Hemen siz de 11 Aralık altın fiyatlarına bakın...

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!

Dolar ve altın piyasalarındaki dalgalı seyir tüm hızıyla devam ederken, analistler doların uçuşa geçeceğini açıkladı. İşte doların kanatlanıp uçacağı o tarih...

BİM yeni kataloğu yayınlandı mı? Elektrikli süpürgeniz 22 Temmuz BİM kataloğunda!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta sorgulanıyor. Elektrikli süpürgeniz BİM 22 Temmuz Cuma kataloğunda! İşte detaylar!

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban mal varlığı Haberi

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban mal varlığı

Sözcü Gazetesi köşe yazarı, bugünkü köşesinde “Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasını kaleme aldı. Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

İşte İsmail Saymaz'ın 'İstismarcı şeyh emlak zenginiymiş' başlıklı yazısı...

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban, Türkiye'yi sarsan telefon konuşmasında, kızını istismar ettiği F.A. adlı müridini şikayetten vazgeçirmek ve kendisini acındırmak için “Ben bitmişim zaten” diyor. Burnundan soluyan baba F.A. ile Şağban'ın çarpıcı diyalogu şöyle devam ediyor:

F.A: Sen niye bitmişsin? Cebinde parası olan, her ay tıkır tıkır para yatan, zevki sefa eden… Millet sana Allah rızası için hizmet ediyor ya!

Şağban: Para cemaatin parası, benim param yok. Benim emekli maaşım var.

F.A: Arsalar kimin arsası?

Şağban: Arsa dergahın…

F.A: Nasıl dergahın?

Şağban: Yatırım…

16 BİNASI, 7...