21 / 05 / 2024

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Abdulvahhas tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ömür Sokak 'ta kuruldu.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stç Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çırak tarafından kuruldu.

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Barış tarafından kuruldu.

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Zeles tarafından kuruldu.

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aykar Yol Altyapı Üst Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayyıldız tarafından kuruldu.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İst Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O ilçede kira ücretlerine üst sınır getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa ilinin Birecik ilçesinde kira ücretlerine üst sınır geldi.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Ak tarafından kuruldu.

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adel Abdulvahhas tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ömür Sokak'ta kuruldu.


Üst Kuyumculuk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...