16 / 05 / 2024

üstar inşaat ledakent

üstar inşaat ledakent

Kastamonu Ledakent'te fiyatlar 92 bin liradan başlıyor, ilk etabının Nisan 2014'te teslim edilmesi planlanan projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polar Star İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Saeıd Roustaazad tarafından kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Star İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fathı Alı Kraıbı tarafından kuruldu.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old Star İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alessa Wı Diab tarafından kuruldu.

Marine Star İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Star İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Aydın tarafından kuruldu.

Royal Star İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabah Hamdı Mohammed Al-Isawı tarafından kuruldu. 

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Star İnşaat Malzemeleri Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shah Mohammad Dawod tarafından kuruldu.

Yeni Star İnşaat Temizlik Elektronik Ve Otomasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Star İnşaat Temizlik Elektronik Ve Otomasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Global Star İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi Gökhan Demirtaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Star Rafinerisi inşaatıyla rekor kıracağız!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatından bahsetti. İşte o haber...

Üçstar İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçstar İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nejder İrketi tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Star İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rashid Saad H Almatwi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

üstar inşaat ledakent Haberi

üstar inşaat ledakent

Kastamonu Merkez'de Üster İnşaat imzasıyla 80 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Ledakent 2 etaptan oluşuyor. Projede 144 daire 46 villa bulunuyor. 42 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Ledakent Evleri 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut seçeneği yer alıyor.