03 / 07 / 2024

Üstün Uluslararası Gayrimenkul

Üstün Uluslararası Gayrimenkul

Üstün Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Reyhan Müge Üstündağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım 2013 tarihinde Fatih'te kuruldu

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Tasarruf Finansman Yasası Emin Üstün'ün en büyük hayaliydi!

Tasarruf finansman yasasının yürürlüğe girmesiyle yasanın çıkması için uzun seneer büyük çaba sarf eden, sektörün kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün’ün hayali gerçek oldu.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde yer alan Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Ön ödemeli gayrimenkul satışları için Meclis Alt Komisyonu toplandı! 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu bir araya geldi. 

BM, İsrail'in yeni yerleşim inşasını uluslararası hukuka aykırı buldu!

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için yaklaşık 800 yeni konut inşası kararının, uluslararası hukuka göre açık bir ihlal olarak belirtti. 

Rusya'nın uluslararası rezervleri 596 milyar dolara çıktı!

Rusya'nın uluslararası rezervleri 2020 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7,6 artış göstererek 596 milyar dolara çıktı.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Üstün Uluslararası Gayrimenkul Haberi

Üstün Uluslararası Gayrimenkul

Üstün Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Reyhan Müge Üstündağ tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Üstün Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Her türlü menkul ve gayrimenkullerle ilgili araştırmalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Üstün Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Fatih, H. Sultan Mahallesi, Hekimoğlu Ali Paşa Caddesi, Atik Medresesi Sokak,...