01 / 07 / 2024

UTİBin katıldığı fuarlar

UTİBin katıldığı fuarlar

İbrahim Burkay, "Fuarlara katılmak ve farklı iş bağlantıları kurmak kurumsal bir kültür halini aldı" UTİB ihracatı, 2014 yılı Ocak ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9.20 artarak 118 milyon 574 bin dolar oldu" dedi

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Babacan Yapı Dubai fuarına Premium ve Port Royal projeleriyle katıldı!

Dubai fuarına Esenyurt Premium ve Port Royal projeleri ile katıldıklarını söyleyen Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan, "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 56 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış-Fenerbahçe Yat Limanı’nın imara açılması ile ilgili Change. Org’da başlattığı imza kampanyasına Kadıköylülerin desteği sürüyor. Kampanyaya şu ana kadar 56 bin kişi katıldı.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe Yat limanının imara açılması ile ilgili başlattığı imza kampanyası sürüyor. Change.org. Vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te toplu açılışa katıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Gazianteplilere hitap etti. Erdoğan, Demokrasi Meydanı'ndaki toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Altınok Öz Tarihi Kentler Birliği toplantısına katıldı!

Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği “Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği” buluşması toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

UTİBin katıldığı fuarlar Haberi

UTİBin katıldığı fuarlar


Avrupa'dan Amerika'ya fuar turu Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Ocak ayı boyunca; Brezilya, Almanya ve ABD'de toplam 4 fuarda Türk tekstil sektörünü temsil etti. UTİB Başkanı İbrahim Burkay, "Birliğimiz için dünyanın farklı bölgelerindeki fuarlara katılmak ve farklı iş bağlantıları kurmak kurumsal bir kültür halini aldı" UTİB ihracatı, 2014 yılı Ocak ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9.20 artarak 118 milyon 574 bin dolar oldu. Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), farklı pazarlarda kalıcı bağlantılar kurarak katma değeri yüksek ihracat için çalışmalarına yeni yılda da kaldığı yerden devam ediyor. Ocak ayı içerisinde 2 tanesi ABD olmak üzere Brezilya ve Almanya'da toplam 4 ayrı fuara katılan UTİB'in; ihracat rakamı da geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9.20 oranında artarak 118 milyon...