17 / 05 / 2024

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Candarlı Sokak'ta kuruldu.

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Kadeşler Kuyu Temel Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Selami Baş tarafından kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sergen Kaşıkçı tarafından kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Uyarlar Yıkım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü hafriyat işleri, nakliye,  alt yapı ile ilgili olarak her türlü kazı ve sondaj çalışmaları yapmak, binaların yıkım işlerini yapmak, bu işleri taahhüt ve ihale karşılığı her türlü resmi ve özel kişi kurum ve kuruluşlara yapmak. 2-Hafriyat işleri ilgili olarak her türlü iş makinelerinin el aletlerinin, kamyon, kamyonet ve hafriyat işlerinde kullanılan diğer tüm makinelerinin üretimini, ithalini, ihracatını, alımını satımını ve pazarlamasını yapmak, 3-Bilumum inşaat işleri, taahhüt işleri, toplu konut, ferdi konut, fabrika ve iş yeri inşaatı, bina, sulama kanalı, gölet, ırmak, baraj, dere ıslahı, otel, motel, tatil köyleri, dinlenme evleri, villa,...