10 / 05 / 2024

Üyesi Saltuk Deniz dekap

Üyesi Saltuk Deniz dekap

Rize Havaalimanı, projesi için denize 100 milyon tonluk taş dolgu yapılmasına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED olumlu raporu verdi.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Rize'de yat limanı sahasına inşa edilecek şehir hastanesine tepki!

Rize'de yat limanı sahasına dolgu yapılarak inşa edilecek olan Rize şehir hastanesine Saltuk Deniz tepki gösterdi. Saltuk Deniz, "Rize'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Deniz Barçın, Mistral GYO yönetim kurulu üyesi oldu!

Novart Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Deniz Barçın yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan yönetim kurulu üyeliğine Deniz Barçın atandı...

Vatandaş kentsel dönüşüm sürecine dahil edilmeli!

İstanbul Aydın Üniversitesi, “Kentsel Dönüşüm ve Güvenlik Söyleminde Mekanın Yeniden Üretimi: ‘Suç Mahal(le)leri’” başlıklı seminer düzenledi. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Deniz Özçetin, kentsel dönüşüm sürecine değindi.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Vakıf GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi Deniz Yılmaz seçildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesi hakkında bildirim yayınlandı.

Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği Meclis üyesi oldu!

ANTALYA İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Derneği 'ne meclis üyesi oldu.

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Deniz GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini genel kurula sunacak!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Nihat Sevinç ve Behzat Yıldırımer'i genel kurulun onayına sunmak üzere belirledi. Deniz GYO genel kurul toplantısı 27 Mart'ta yapılacak...

Mustafa Deniz Ak geçici olarak Ataç İnşaat Yönetim Kurulu'nda!

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Ataman istifa etti. Yerine geçici olarak Mustafa Deniz Ak geçti...

Üyesi Saltuk Deniz dekap Haberi

Üyesi Saltuk Deniz dekap

Derelerin Kardeşliği Platformu (DEKAP) Yürütme Kurulu Üyesi Saltuk Deniz “Rize Havaalimanı, projesi için denize 100 milyon tonluk taş dolgu yapılmasına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED olumlu raporu verilmesi aynı zamanda taşocakları ve diğer projelerin önünü açacaktır. Doğal olarak ÇED, havalimanı için değil taş dolgu ve taşocakları için gündeme gelecektir” dedi. Yine deniz dolgusuyla yapılan ve geçen yıl hizmete açılan Ordu -Giresun Havalimanı’ndan 700 bin yolcunun yararlanması beklenirken, bu rakam 310 binde kaldı.


Pazar ilçesi Yeşilköy Köyü ile Kız Kulesi mevkisi arasındaki 266 hektarlık alanda, kıyıdan 26 ila 32 metre uzaklıktaki deniz dolgu alanında yapılması planlanan Rize Havalimanı, 10 milyon tonluk taş dolgu ile yapılacak. Rize-Artvin Havalimanı projesi kapsamında saatte 36 uçağın iniş kalkış yapabileceği 45 metre eninde ve 3...