05 / 05 / 2024

uyum gıda Ağaoğlu My World dükkanlarını kime sattı

uyum gıda Ağaoğlu My World dükkanlarını kime sattı

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Başakşehir İkitelli'de bulunan Ağaoğlu My World projesindeki iki adet dükkan vasıflı gayrimenkulünü 3 milyon 340 bin TL bedelle sattı...

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Ağaoğlu, 7. kez Türkiye'nin en itibarlı inşaat firması seçildi!

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu Şirketler Grubu seçildi.  Ali Ağaoğlu, “Geliştirdiğimiz nitelikli yaşam alanları ile ülkemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Hafriyat İnşaat Gıda Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emre tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağaoğlu'ndan Kocaeli'ne 6 bin konut!

Son günlerde Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Kocaeli'de yeni proje hazırlığı yaptığı konuşuluyor. Projeyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ağaoğlu'ndan Maslak 1453 orman açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu Maslak 1453'te ağaç katliamı yapıldığı ileri sürülmüştü. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

Maslak 1453 Ağaoğlu fiyat 2017!

Maslak 1453 Ağaoğlu fiyat listesi 790 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde 0,79 faizle 240 ay vade imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu Maslak 1453 Konutları fiyatlar!

Ağaoğlu Maslak 1453 Konutları fiyatları 679 bin 400 TL'den başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yüzde 5 peşinatla, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

Ali Ağaoğlu'ndan yaralı güvercine yardım!

Önceki gün İstinyepark’a giden Ali Ağaoğlu, yaralı güvercini lüks otomobiliyle veterinere yetiştirdi...Hayvanın tedavisini yaptıran işadamı, "İnsanlar gibi hayvanlara da yardımda bulunmayı ihmal etmemek lazım" dedi.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

uyum gıda Ağaoğlu My World dükkanlarını kime sattı Haberi

uyum gıda Ağaoğlu My World dükkanlarını kime sattı


Uyum Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Dükkan

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İstanbul İli Başakşehir İlçesi, İkitelli Mahallesi 1342 Ada, 1 Parsel D1 Blok 16 No'lu bağımsız bölüm ve D2 Blok 1 No'lu bağımsız bölüm, 256,97m2

Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 15.04.2014

Toplam Satış Bedeli : 3.340.000-TL

Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : 5,57

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : 1,76

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : 3,87

Satış Koşulları : %20'si Peşin, Kalan kısmı 12 ay vadeli aylık eşit...