27 / 05 / 2024

Uyumlu mükellefler ödüllendirilecek mi

Uyumlu mükellefler ödüllendirilecek mi

Uyumlu mükellefler teşvikle ödüllendirilecek. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi denetiminde etkinliği artırdıklarını, vergi kayıp ve kaçağı ile etkin mücadele kapsamında 54 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

2019 yılında en fazla vergi beyan eden mükellefler mecliste!

2019 yılı vergilendirme döneminde en fazla vergi beyan eden mükellefler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alarko GYO'nun 2020 yılı gelir tablosu mükellefler vergi dairesine sunuldu!

Alarko GYO'nun 2020 yılı dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde büyük mükellefler vergi dairesine sunuldu ve Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenemedi.

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardi Emlak Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile bugün Iraklı Turmanıdze ve Omar Husseın Saleh Abes ortaklığında kuruldu. 

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şeyhanlı Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Tem.Lojistik Katı Atık Ve Geri Dönüşüm San.Dış Tic.Limited Şirketiİsmail Kabul tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun'daki tarihi evler müzeye dönüşüyor!

Kentteki yatırımlara hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi kentteki tarihi evleri müzeye dönüştürüyor.

Alshawaf İnşaat Müteahhitlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alshawaf İnşaat Müteahhitlik Dış Ticaret Limited Şirketi Mulham Alshawaf ve Ghazı Alshawaf ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türk müteahhitler dünyadaki 650 AVM'ye imza attı!

Dünyadaki bir çok projeye imza atarak adından söz ettiren Türk müteahhitler dünyadaki 650 iş ve alışveriş merkezi projesini üstlendi.

Konut kredi faizleri yarım puan düştü!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım, piyasalara ilişkin verileri değerlendirdi. Yıldırım, konut kredi faizleri yarım puan düştüğünü açıkladı.

İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mehti Akhundov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Ashraf Asaad Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Biryan Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biryan Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Nigar Birvan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Azumıst İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azumıst İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Alp tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uyumlu mükellefler ödüllendirilecek mi Haberi

Uyumlu mükellefler ödüllendirilecek mi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi denetiminde etkinliği artırdıklarını, vergi kayıp ve kaçağı ile etkin mücadele kapsamında 54 projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Şimşek,”Vergisel Uyum Analiz Modeli ile 2.5 milyon mükellefi kapsayan analiz sonuçları üretiyoruz. Bu sistem sayesinde uyumlu ve uyumsuz mükellefleri ayrıştırarak uyumsuz mükellefleri caydırmayı, uyumlu mükellefleri de iade, tecil gibi alanlarda getireceğimiz teşvikler ile pozitif ayrımcılığa tabi tutmayı amaçlıyoruz” dedi. Şimşek, 10 ayda Hazine taşınmazlarından 2.5 milyar lira gelir sağlandığını...