06 / 05 / 2024

Uzay Turanlı İnşaat adres

Uzay Turanlı İnşaat adres

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Team İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamal M.H.M. Elmenyawy tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, gündem konularına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turanlı, ''Ben kendi ülkeme yatırımdan asla geri durmam. İnşaat sektörünün her dalında yatırımlarımız var'' diye konuştu.

Turanlı Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Turanlı tarafından kuruldu.

Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti! Taşyapı'nın acı günü!

Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı'nın annesi Fazliye Turanlı vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Emrullah Turanlı: İnşaat sektörünün 50 yılı parlak!

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy, Müteahhit Emrullah Turanlı'yla hem emlak dünyasını hem de 15 Temmuz darbe girişimi sonrasını konuştu. İşte o röportaj...

Uzay Turanlı İnşaat adres Haberi

Uzay Turanlı İnşaat adres

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- İnşaat İşleri a- Her türlü konut, işyeri, ticari ve sanayi kuruluşlara ait inşaatların yapılması b- Her türlü sanayi yapıları, fabrika binaları, atölyeler, depo, özel antrepo, çelik inşaat, bilumum prefabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak, c- Kendi arsaları üzerine yap-sat inşaatı yapmak ve bunları işletmek. d- 3. Şahısların arsaları üzerine orantılı olarak arsa payı alarak konut, işyeri, ticari veya sinai mekanlar inşaa etmek. e- Sanayi, enerji, telekomünikasyon tesisleri, okul, konut, hastane, sportif amaçlı tesisler, yol, su ve enerji şebekelerinin yapımı ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, her türlü...