04 / 05 / 2024

Uzun 2000 İnşaat adres 

Uzun 2000 İnşaat adres 

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Nurullah Uzun, Mustafa Uzun ve Zakir Uzun ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysa 2000 İnşaat Metal Madencilik Hafriyat Otomotiv Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Emay İnşaat'ın kesin mühlet kararı 30 Aralık'a uzatıldı!

Uzun süredir gayrimenkul ve sektöründe faaliyette bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha verildi.

Emay İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

Uzun yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntılar nedeni ile konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı.

Turgut Danacı: Uzun vadeli krediler ile konut sahibi olmanın önü açılmalı!

Kalite Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Danacı, uzun vadeli konut kredilerinin sektörü nasıl etkilediği hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Uzun 2000 İnşaat adres  Haberi

Uzun 2000 İnşaat adres 

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
inşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...