02 / 05 / 2024

Uzun Çarşının inşaatı başladı mı

Uzun Çarşının inşaatı başladı mı

SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz" dedi

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

Limak, Rostov Havalimanı'nın inşaatını tamamladı!

Limak, Marashstroy ile birlikte inşa ettiği 222 milyon dolarlık Rostov Havalimanı’nın inşaatını tamamladı. SSCB’nin dağılmasından sonra sıfırdan yapılan ilk havalimanı aralıkta açılacak. Limanı yılda 10 milyon yolcu kullanacak

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

Melen Barajı'nın inşaatında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'daki Melen Barajı'nın inşaatını inceledi. Eroğlu, "Melen, İstanbul'un sigortasıdır" diye konuştu.

15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın inşaatı yüzde 95 tamam!

15 Temmuz'un yıl dönümünde açılacak olan Şehitler Anıtı'nın inşaatında sona gelindi. Anıtın yüzde 95’i tamamlandı.

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Uzun Çarşının inşaatı başladı mı Haberi

Uzun Çarşının inşaatı başladı mı


SESOB 2. Olağan Başkanlar Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Çağın gerekliliklerine uygun hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. SESOB ve bölge esnafımızın katkıları ile Uzun Çarşı’da yenileme çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bölge esnafımızın ticari hayatına katkı sunacak projemiz ile esnaf ve sanatkârımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2. Olağan Başkanlar Toplantısına katıldı. Pamukova İlhan Tan Tesislerinde gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile çok sayıda esnaf odası başkanı katıldı. Programın açılış konuşmasında söz alan Alişan, SESOB tarafından yürütülen faaliyetler ve eğitim çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.



Önemli Bir Adım

Uzun Çarşı Rehabilitasyon Projesi’nin gelişime ayak uyduracak...