28 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.




Beykoz Belediyesi, hayata geçirdiği yeni meclis binasının inşaatına başladı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelkbilek, ilçeye 1994 yılından bu yana hizmet veren eski binanın yıkımı için ilk kazmayı vurdu.


Beykoz Belediyesi Meclisi 9 Haziran 2017 Cuma günü son toplantısını yaparak eski binaya veda etmişti. 4 bin 50 metrekar alan üzerinde 4 katlı olarak hayata geçirilecek yeni meclis binasıyla ilçe, birimlerin daha etkin çalışabileceği bir alana kavuşacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yücel Çelikbilek: “1994 yılından beri bize hizmet veren meclis binasının eski ve yetersiz olması sebebiyle yenilenmesine karar verdik. Binamız özel ve özgün bir projeyle hayata geçirilecek. Umarım Beykoz halkı yaptığımız bu çalışmadan memnun kalır ve yeni meclis binamız hayırlı hizmetlere vesile olur.” diye konuştu.


Yeni binanın bodrum katında,  sığınak ve arşiv, zemin katında meclis salonu, meclis girişi resepsiyon ve fuaye, 1. katında meclis komisyon odaları, meclis salonu, seyirci balkonu, açık ofis, parti grup toplantı odaları, 2. katında ise açık ofisler yer alacak.



Beykoz Belediyesi

 


Geri Dön