14 / 05 / 2024

beykoz yeni meclis binası

beykoz yeni meclis binası

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Meclis'e gelen imar barışına mühendislerden tepki: 6 Şubat gerçekleri varken yeni imar affı söz konusu olamaz!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Meclis'e getirilen imar affına tepki gösterdi ve yeni imar affının neden mümkün olamayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Yarısı Bizden kampanyasında son dakika! Meclis'te görüşülüyor! Yeni düzenleme kapıda...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yeni haftaya yoğun bir gündemle başlıyor. Milyonların merakla beklediği ''Yarısı bizden kampanyası'' bugün meclis gündeminde yer alacak. Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler geliyor...

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

Emekliye son dakika şoku! Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu! İşte o oran!

Emekliye son dakika şoku... Meclis’ten geçti, yeni zam oranı resmen belli oldu... Hemen tek tek açıklanan bu orana bakın...

Seçim sonrası düğmeye basıldı! Maaşlara okkalı zam

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sonrasında, yeni Meclis ve hükümetin, milyonlarca insanın gelirini artırabilecek yasal düzenlemeler de dahil olmak üzere yoğun bir ekonomi ajandasıyla çalışacağı ifade ediliyor. Yapılacak düzenlemelerle vatandaşın cebi rahatlayacak.

Maaşlarda flaş gelişme! Milyonlarca kişi bu imkandan faydalanacak

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından, yeni Meclis ve hükümetin, milyonlarca vatandaşın gelirini yükseltebilecek yasal düzenlemeler de dahil olmak üzere yoğun bir ekonomi programıyla çalışacağı söyleniyor. Yapılacak düzenlemelerin, vatandaşların refahını yükseltici olması amaçlanıyor.

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Yeni Konut Finansman Programı resmen Meclis'te! Kanun teklifi sunuldu! Hemen detaylara bakın!

Ev sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Yeni Konut Finansman Programı resmen Meclis'te! Kanun teklifi sunuldu! Hemen detaylara bakın!

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

beykoz yeni meclis binası Haberi

beykoz yeni meclis binası


Beykoz Belediyesi, hayata geçirdiği yeni meclis binasının inşaatına başladı. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelkbilek, ilçeye 1994 yılından bu yana hizmet veren eski binanın yıkımı için ilk kazmayı vurdu.


Beykoz Belediyesi Meclisi 9 Haziran 2017 Cuma günü son toplantısını yaparak eski binaya veda etmişti. 4 bin 50 metrekar alan üzerinde 4 katlı olarak hayata geçirilecek yeni meclis binasıyla ilçe, birimlerin daha etkin çalışabileceği bir alana kavuşacak.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yücel Çelikbilek: “1994 yılından beri bize hizmet veren meclis binasının eski ve yetersiz olması sebebiyle yenilenmesine karar verdik. Binamız özel ve özgün bir projeyle hayata geçirilecek. Umarım Beykoz halkı yaptığımız bu çalışmadan memnun kalır ve yeni meclis binamız hayırlı hizmetlere vesile olur.” diye konuştu.


Yeni binanın bodrum katında,  sığınak ve arşiv, zemin...