28 / 04 / 2024

Seçim sonrası düğmeye basıldı! Maaşlara okkalı zam

Seçim sonrası düğmeye basıldı! Maaşlara okkalı zam

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin sonrasında, yeni Meclis ve hükümetin, milyonlarca insanın gelirini artırabilecek yasal düzenlemeler de dahil olmak üzere yoğun bir ekonomi ajandasıyla çalışacağı ifade ediliyor. Yapılacak düzenlemelerle vatandaşın cebi rahatlayacak.



Birinci derecedeki tüm memurlara ek gösterge verilmesi, küçük esnaf ve tüccarların prim yükünün azaltılması, ev kadınlarına sigorta desteği sağlanması, emeklilere refah payı verilmesi gibi birçok önemli adım hızla atılacak.

Sabah gazetesinde yer alan Hazal Ateş'in haberine göre, ekonomi, çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında gerçekleştirilecek yasal düzenlemeler ve mevzuat değişiklikleri ile birlikte hayata geçirilecek önemli adımlar hangileri? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön