12 / 05 / 2024

Uzun Sever Yapı iletişim

Uzun Sever Yapı iletişim

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Doğalgaza gizli zam! Meğer uzun zamandır yapılıyormuş! Şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem!

Doğalgaza gizli zam haberi gündeme bomba gibi düştü. Doğalgaz faturalarına yansıtılan gizli zammın uzun süredir yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

İş GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli AA, kısa vadeli A1+!

İş GYO'nun "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notumuzu (TR) A1+, görünümlerini ise "Stabil" olarak teyit edildi...    

Müteahhitlerden Yeni Ekonomi Programı'na destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Reform paketi, ekonomide uzun vadede yapısal dönüşümü hedefleyen ve 2019'da atılacak adımları içeren değerli bir yol haritası niteliğinde" dedi.

Avrupa’nın en uzun dini yapısı 2026'da açılacak!

Avrupa’nın en uzun dini yapısı olacak Sagrada Familia Bazilikası 2026 yılında açılışa hazırlanıyor. Yapı 1882'den beri inşa ediliyor.

Uzunçarşı Yenileme Projesi 2. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı.

Güneydoğu'nun en uzun demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları, Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda bölgenin en uzun demiryolu viyadüğünü yapıyor.

Tekirdağ Mehmet Paşa Türbesi'nin üzerine apartman yapıldı!

Uzun yıllar önce Erzurum'dan Tekirdağ'a yerleştiği tahmin edilen ve vasiyeti üzerine öldükten sonra bahçesine defnedilen Mehmet Paşa isimli Osmanlı komutanının kabrinin üzerine apartman yapıldı.

Uzun Sever Yapı iletişim Haberi

Uzun Sever Yapı iletişim

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
1-Özel ve Kamu kurum ve kuruluşlarına İç mimarlık Tasarım ve İç Dizayn konusunda hizmetler vermek ve üretimini yapmak.İç ve Dış Dekorasyona ait her türlü çizim, proje üretimlerini yapmak.yapının duvarlarla ve yapı elemanları yardımı ile bölümlenmesi dış ve iç yapıda ki her türlü ,yaşam alanının tayini ve düzenlemesi ,yapı içinde ve dışında kullanılacak ,donatı ve sistemlerin tasarlanması ,elektrik,ışık ve ısıtma gibi gereksinmelerin mekana en uygun şekilde tayini ve uygulanmasında şantiye yönetimi 3 kata kadar tüm yapı ,3 kat üstü ,kolon ,kiriş perde duvarlar gibi yatay ve düşey taşıyıcı sistemlerin...