28 / 04 / 2024

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli BBB+, kısa vadeli A-3!   

Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.



Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kredi derecelendirme notu hakkında açıklama yaptı. 

Kredi derecelendirme kuruluşu KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme  ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş.'nin, Şirketimizde yürüttüğü kredi derecelendirme süreci  sonucunda Ata GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Ata GYO'nun KAP açıklaması:
Kredi derecelendirme kuruluşu KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme  ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş.'nin, Şirketimizde yürüttüğü kredi derecelendirme süreci  sonucunda Şirketimizi  "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notumuzu (TR) BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notumuzu (TR)  A-3, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak  belirlemiştir.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön