16 / 06 / 2024

uzunbağdaki parklar

uzunbağdaki parklar

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, bu hedefine geniş mesire alanlarının yanında uygun durumdaki mahallelerle irili ufaklı yeni parklar yaparak ulaşmayı hedefliyor.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Tuzla'daki parklar modern görünüme kavuşuyor!

Tuzla Belediyesi, toplumsal yaşam alanlarında Tuzlalılar’ın yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşlara doğanın güzelliklerini yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'daki parklar yenilendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçe genelindeki parklarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında bu kez ilçenin en işlek bölgelerinden biri olan İstanbul Caddesi ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Parkları yeni baştan elden geçirildi.

Malatya'daki parklar yenileniyor!

Yeniden düzenlenen Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı herkesin beğenisini kazanıyor. Hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi ve beğenisine maruz kalan Hürriyet Parkı’na bürokrat ve siyasilerden de yoğun ilgi geliyor.

Nurettin Taş, Haymana'daki Tarihi Milli Park çalışmalarını inceledi!

Geçtiğimiz yıl Tarihi Milli Park ilan edilen Haymana’daki çalışmaları inceleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü heyeti, bölgenin ikinci bir Çanakkale olduğunu vurguladı

Yıldırım'daki parklar yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Manisa'daki Botanik Parklar yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçede bulunan 3 Botanik Parkı yenileniyor. Botanik Parkları; yürüyüş yolları, spor aletleri ve aydınlatmalarla yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Samsun'daki tabiat parklarının geleceği masaya yatırıldı!

Şahikaya Kanyonu, Amazon ve Bayraktepe Tabiat Parklarının Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce 5 yıl süre için devralınmasının ardından ilk toplantı gerçekleştirilerek parkların geleceği masaya yatırıldı.

Gürpınar'daki parklar yenileniyor!

Gürpınar mahallesinde yol düzenleme ve park yenileme çalışmaları belediye ekipleri tarafından yapılırken, mahalle sakinleri bu çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Bayraklı'daki parklar yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları elden geçiriyor. Bu yıl içerisinde 5 mahallede 13 bin 500 metrekarelik park alanı yenilendi.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı cazibe merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı’nı yeniden canlandırarak, cazip bir turizm merkezi haline getirecek...

uzunbağdaki parklar Haberi

uzunbağdaki parklar


Kişi başına düşen ağaç sayısı ve yeşil alan miktarını arttırmayı hedefleyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, bu hedefine geniş mesire alanlarının yanında uygun durumdaki mahallelerle irili ufaklı yeni parklar yaparak ulaşmayı hedefliyor. Bu çerçevede Uzunbağ mahallesinde kısa süre önce başlatılan park yapım çalışması hızla ilerliyor.


Çocukların güvenle oynayabileceği, mahalle halkının keyifle yorgunluk atabileceği park aynı zamanda mahalle halkı için bir sosyal buluşma ve kaynaşma mekanı işlevi de görecektir.



Hatay Büyükşehir...