01 / 05 / 2024

uzundere prestij projesi

uzundere prestij projesi

Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor.

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Fatsa Meydanı'ndaki kamulaştırmaların yüzde 95'i tamam!

Fatsa’nın prestij projesi olarak tanımlanan meydan projesiyle ilgili açıklamalar yapan Başkan Vekili Çoruh kamulaştırma çalışmalarının yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi.

Uzundere Dönüşüm Projesi'nde evler yaz aylarında teslim edilecek!

İzmir Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloğun kaba inşaatları tamamlandı. Yeni konutlarını gezen Uzundereliler, “Hepsine bayıldık” dediler.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'deki sağlıksız yapıları dönüştürmek amacıyla Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihale ediliyor..

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm uygulaması olan Uzundere Projesi’nin birinci etabındaki 9 bloktan 7'sinin kaba inşaatı  tamamlandı.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi 2. ihalesi iptale edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etap ihalesine yine teklif veren firma çıkmadı. İhale bir kez daha iptal edildi. 

Linya Prestij Projesi geliyor! Yeni Proje!

Aslıhan Konakları, Linya Sanica Evleri gibi projelere imza atan Linya İnşaat, yeni konut projesini Ataşehir'de inşa edecek..

Manisa Prime projesinin ihalesi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya değer katacak prestij projesi ‘Manisa Prime’ projesinin ihalesi gerçekleşti.

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları!

Zonguldak Rüya Kent Prestij fiyatları 148 bin TL'den başlayarak değişiyor. Rüya Kent Prestij projesi Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi!

6 blok şeklinde yükselen Ostim Prestij projesi Ankara'da Ostim metrosunun tam yanında bulunuyor. Projede 259 ofis ve 98 iş yeri yer alıyor. Yenimahalle Ostim Prestij tam fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

uzundere prestij projesi Haberi

uzundere prestij projesi


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de 250 bin metrekare alanda hayat bulan prestij projesinde sona yaklaşırken, çevrede yer alan binaların da sağlıklı, çevreci ve estetik bir yapıya kavuşması için girişimlerde bulunuyor. Çevre bulunan apartman sakinlerinin katıldığı toplantı, Rekreasyon Alanı'nda hizmete giren Türkan Şoray Düğün Salonu'nda yapıldı. Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahim Ürünveren'in de toplantıda, bölge sakinleri binaların dış cephe kaplamalarına ilişkin bilgi verildi. 


Yeni yaşam merkezi

Uzundere Rekreasyon Alanı ile bölgenin çehresinin, kaderinin değişeceğini belirten Ürünveren, ilçenin her noktasının modern bir kent kimliğine dönüşmesi için projeler ürettiklerine dikkati çekti. 


Uzundere'de hayata geçirdikleri projenin İzmir'in yeni yaşam merkezi olacağına işaret eden Ürünveren, "Burası, yeşil alanı, tematik parkıyla sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin projesi olacak. 2500 kişilik amfi tiyatro, gençlik merkezleri, kapalı yüzme havuzları, nikah ve düğün salonları,...