27 / 04 / 2024

Uzunköprü Devlet Hastanesi arsa tahsisi

Uzunköprü Devlet Hastanesi arsa tahsisi

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Uzunköprü'ye yapılması planlanan devlet hastanesinin arsası için sona gelindiğini söyledi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Samsun 150 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun Vezirköprü'de 150 Yataklı Devlet Hastanesi inşa edecek. Hastanenin ihalesi 11 Haziran'da yapılacak...

TOKİ'den Samsun'a 150 yataklı devlet hastanesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesi ve 20 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi inşa edecek.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Sağlık Bakanlığı, yüzde 75'i tamamlanan 150 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin inşaatının yüklenici firmanın iflası sebebi ile tamamlanamadığını yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Vezirköprü'ye yapılan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı yüklenici firmanın işi bırakması sonucu durdu.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Vezirköprü Kızılcaören mevkiinde inşaatına başlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı durdu mu?. Yaklaşık 200 işçinin çalıştığı hastane inşaatında işçilerin sayısının 10 kişilere kadar düştüğü iddia edildi.

Uzunköprü Devlet Hastanesi için arsa tahsisinde sona gelindi!

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Uzunköprü'ye yapılması planlanan devlet hastanesinin arsası için sona gelindiğini söyledi.

Rona Yırcalı'dan Balıkesir Devlet Hastanesi'ne yapılacak kavşağa itiraz!

Rona Yırcalı, Devlet Hastanesi önüne yapılacak köprülü kavşak için önem arzeden şu an ve gelecekte olumsuzluk yaşanabilecek püf noktalarını Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşıdı.

Uzunköprü Devlet Hastanesi'nin ek binası açıldı!

Uzunköprü Devlet Hastanesi'nin ek hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törende AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını söyledi.

Samsun Vezirköprü, Havza ve Terme'ye yeni devlet hastanesi yapılacak!

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada "150 Yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ve 20 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatının ihalesi TOKİ tarafından tamamlandı" dedi

TOKİ Aksaray'da 400 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Aksaray 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 6 Şubat 2014 tarihinde yapılacak...

Uzunköprü Devlet Hastanesi arsa tahsisi Haberi

Uzunköprü Devlet Hastanesi arsa tahsisi

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Uzunköprü'ye yapılması planlanan devlet hastanesinin arsası için sona gelindiğini söyledi. 


Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alınan ve yapılması planlanan devlet hastanesi için gerekli arsa tahsisinde sona gelindiğini ifade eden Sezen, "Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Uzunköprü İçesi Habib Hoca Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait 351 ada 8 parsel no'lu ve 44.445,50 metre kare yüzölçümlü taşınmazın Devlet Hastanesi yapılmak üzere Sağlık Bakanlığına 2 yıl süreyle ön tahsisi yapıldı. Tahsis işlemlerinden sonra hızla hastanemizin inşaatına başlayarak Uzunköprülü hemşehrilerimizin hizmetine kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.


Edirne Gündem Gazetesi