30 / 04 / 2024

v çalışmaalrı

v çalışmaalrı

Namık Kemal Mahallesi’nin Ankara’ya yeniden kazandırılması konusunda ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Ankara Şubesi yetkilileri Mahalle’nin kültür ve turizm havzasına dönüştürülmesi için kolları sıvadı

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Honda’dan bir müjde de HR-V e:HEV alıcılarına! Honda bu aracına zam yapmadı!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe yayımlayan Honda, son olarak, HR-V e:HEV modelinin fiyat listesini yayımladı. Güncel fiyat listesine bakıldığında bu modele eylül ayında zam yapılmadığı görüldü.

Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır? 4 bin 500 TL kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nedir

Kahramanmaraş depreminin ardından, İBB ücretsiz olarak riskli bina tespiti yapmaya başladı. KİPTAŞ vesilesi ile depreme dayanıklı  binalar inşa ediyor. Diğer yandan ev başına 4 bin 500 TL kira desteği yapılıyor. Peki Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır?  4 bin 500 TL kira desteği nasıl alınır? başv

Son dakika… Sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde görülmemiş indirim! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Çağrı marketlerinin 22 Ekim-2 Kasım kataloğunu görenler alışverişe koşuyor. Çağrı’da bu hafta sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde heyecanlandıran indirimler var. 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatlarında yaşanan değişiklik vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konuda Tarım Kredi Market sıvı yağ ve şeker fiyatları ile oynama yaptı. İşte yağ ve şeker fiyatları!

Varlık Fonu’na bağlı olan BOTAŞ, tarihinde ilk kez dış kredi ile doğal gaz alacak!

Türkiye Varlık Fonu’na (TVF) bağlı BOTAŞ, LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz) alımı için DeutscheBank’tan 929 milyon dolar tutarında Hazine garantili kredi alacak. İşte detaylar...

Honda CR-V fiyatları yenilendi! Bu fiyatlar kaçmadan alın! İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin Haziran ayı fiyatları belli oldu! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Honda CR-V'nin fiyatları yenilendi! İşte Mart 2022 Fiyat Lİstesi...

Ülkemizde en çok sevilen SUV modeli otomobillerden biri olan Honda CR-V'nin yenilenen fiyat listesi açıklandı! Otomobil severler tarafından merakla beklenen CR-V modelinin özellikleri ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!

1 milyar 200 milyon TL değerindeki ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş Merkezi için ilk kazma vuruldu...

Uzmanlardan İstanbul'a zemin sıvılaşması uyarısı!

İstanbul depreminde en büyük risklerden birinin zemin sıvılaşması olduğunu dile getiren uzmanlar, dolgu alanlara ve sahil yollarına dikkat çekti. Uzmanlar, 'Dolgu alanlarını doğa tekrar geriye alır' diyor. 

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Mardin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Çalışmalarına devam eden Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeşili ilçesini ziyaret etti.

v çalışmaalrı Haberi

v çalışmaalrı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün “Ankara’ya güzel bir hediye verin” diyerek öncülük ettiği Saraçoğlu Lojmanları havzası için ilk toplantı dün yapıldı. Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Genel Müdür Yardımcısı Tamer İnan, Daire Başkanı Zeynep Afşeören, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Ali Hakkan, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Sekreter Üyesi Tezcan Karakuş Candan ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batuman katıldı. 


Saraçoğlu Lojman Havzası’nın kültür ve turizm bölgesi olarak Ankara’ya kazandırılması konusunda üç kuruluşun uzlaşmasının ardından yapılan ilk toplantıda, lojmanların restorasyonu konusunda nasıl bir yol haritasının izleneceği konusu ele alındı.  


Toplantıda, Saraçoğlu kültür ve turizm havzası konusunun bir protokole bağlanması konusunda hemfikir olunurken, protokol taslağı konusunda...