07 / 05 / 2024

v hisse

v hisse

Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı. Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik VESBE hisselerini aldı.

Vezüv Konakları Bakırköy'de son 17 daire! 850 bin TL!

Toplam 84 konuttan meydana gelen Vezüv Konakları Bakırköy'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede satış süreci devam eden son 17 dairenin fiyatları 850 bin TL'den başlıyor.

Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi!

Dimar Yapı tarafından hayata geçirilen Vezüv Konakları projesi toplamda 4 bloktan oluşuyor. İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinde konumlandırılan Vezüv Konakları Bakırköy güncel fiyat listesi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yeşil GYO'dan hisse hareketlerine ilişkin açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Rönesans Gayrimenkul hisse edinimini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş hisse edinimini açıkladı.

Trakya Cam hisse satışı gerçekleştirdi!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam bugün yapılan toplantı sonucunda Sanayi A.Ş. hisse satışı gerçekleştirdi.

TÜV SÜD TEKKON A.Ş.’yi satın aldı!

TÜV SÜD Türkiye pazarında sistem ve ürün belgelendirme ile endüstriyel hizmetler portföyünün yanı sıra, Doğuş Holding ve Bridgepoint ile birlikte TÜVTÜRK çatısı altında yürütülen araç muayene hizmetleri ile biliniyor...

Hisse tapulu ev alınır mı?

Hisseli tapu; bir mülkiyetin sahibi olan ortakların isimlerinin ve sayılarının belirtildiği, resmi bir belge olarak tanımlanıyor. Peki, hisse tapulu ev alınır mı? İşte, hisse tapulu evin satışı..

Emlak Konut GYO'dan hisse geri alımı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., hisse senedi geri alım işlemleriyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Emlak Konut GYO'nun açıklaması şöyle:

Vitra V-Flow ile duş alanlarına kullanışlı çözümler!

V-Flow, engelsiz ve güvenli bir zemin yaratırken, banyodaki tasarım bütünlüğünü de koruyor. V-Flow; mat, parlak ve altın kaplama seçenekleri; dikdörtgen, kare ve yuvarlak süzgeçlerle her bütçeye uygun alternatifler sunuyor.

Alsancak Limanı derinleştirilmesine Dutch Dredging B.V firması talip oldu!

Alsancak Limanı derinleştirilmesine Dutch Dredging B.V firması talip oldu. Hollandalı Dutch Dredging B.V firması, İzmir Alsancak Limanı'nın derinleştirme çalışmaları ile ilgili "Büyük İzmir Kanalı Projesi"ne talip olduğunu açıkladı.

Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yapılan ayzılı açıklamaya göre Halk Sigorta ve Halk Emeklilik hisse paylarını Halk Bank A.Ş'ye devretti.

Tapuda hisse bölünmesi nasıl olur?

03 Ekim 1997 tarihinde yayınlanan 1997/12 sayılı Genelge ve bu genelgenin yasal dayanağı olan 3194 sayılı İmar Kanununun 18 inci maddesi gereğince tapuda hisse bölünmesi nasıl olur?

İştirak halinde mülkiyette hisse satışı mümkün mü?

İştirak halinde mülkiyette ortakların belirlenmiş payları olmayıp her birinin hakkı, ortaklığa giren malların tamamına yaygın oluyor. Peki, bu tür iştirak halinde mülkiyette hisse satışı mümkün mü?

v hisse Haberi

v hisse

Vestel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


24.11.2014 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. payları ile ilgili 9,90 - 10,0 fiyat aralığında 45.265 TL nominal değerli payın alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 24.11.2014 tarihi itibariyle  % 94,37'ye...