24 / 07 / 2024

v online

v online

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile, dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığı, 7 gün 24 saat " online " takip edilecek.

BİM'de 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL! BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda 5 kg yumuşatıcı 52 TL, sıvı deterjan 58 TL, İpana macun 24 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte BİM online kataloğu 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vızzıon Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Şefik Birkiye imzasıyla kuruldu.

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi kuruldu!

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Kaya imzasıyla kuruldu.

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün 14 bin 658 TL bedelle Güneşli'de açıldı.

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Tecnımont Cıvıl Constructıon S.P.A. Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile 3. Levent’te açıldı.

Vıacon Prefabrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıacon Prefabrik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mohamed Kassem, Basyonı Abdelkarım ve Mohammed Abdullatıf ortaklığında 400 bin TL sermaya bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Batman'da inşaat sektörünün tercihi sıvı izolasyon!

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

Güvercinlik'te VIP meydan ihtiyacı var!

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı’nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanınca yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı gündeme geldi. Bu alan için öne çıkan yer ise askeri olarak kullanılan Güvercinlik Meydanı.

VitrA'nın akıllı klozeti V-Care 4 ödül aldı!

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

Vergi incelemeleri online takip edilebilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mükelleflerimiz hazırladığımız portal ile artık vergi incelemelerinin hangi aşamada olduğunu 'online' olarak anında görebilecek." dedi.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

Online gayrimenkul şirketi kuruluyor!

Ünlü girişimci Sina Afra, online gayrimenkul şirketi kuruyor. İstanbul'da ev satış sürecinin ortalama 3 ay 10 gün olduğunu belirten Afra, evini satmak isteyen ev sahiplerine 48 saat içinde peşin teklif vereceklerini söylüyor.

v online Haberi

v online

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla, dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığı, 7 gün 24 saat "online" takip edilecek.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, teknik altyapısını tamamlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, online bağlantı zorunluluğu getirilen tesislerin çalışmalarını büyük bir hassasiyetle takip ettiği belirtildi.


Açıklamada, Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri (SEÖS) genelgesiyle kirletici vasfı yüksek sanayi tesislerinin, baca gazlarını, Bakanlık merkezine online bağlamaları için zorunluluk getirildiği hatırlatıldı. 


Genelgeye göre, çimento, şeker, demir-çelik fabrikalarının, doğalgaz çevrim ve termik santrallerinin, petrokimya, atık geri kazanım ve bertaraf tesislerinin 31 Aralık 2014'e kadar Bakanlığa online veri aktarımı yapması gerektiği belirtildi.


Otomotiv, gübre, cam, kimya, kireç, gıda, kağıt ve tekstil fabrikaları ile lastik, ağaç işleme ve asit üretim tesislerinin 31 Aralık 2015, diğer işletmelerin ise 31 Aralık 2016'ya...