17 / 05 / 2024

v şirketi

v şirketi

Hayvan sağlığı için ilaç ve yem katkı maddeleri üreten Vimar Hayvan Sağlığı, Vilsan İlaç’ı 30 milyon TL’ye aldı. Şirket en az 3 yeni satın almayla 1 milyar $’lık pazarda lider olmayı hedefliyor.

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Demirkıvıran tarafından kuruldu.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vıdadı Dadashov ve Ferit Akifoğlu ortaklığında kuruldu.

Int Metal Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Int Metal Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abüsselam Geçmez ve Vıctor Rıvera ortaklığında kuruldu.

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Gezegen İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Costın Vırgıl Rusu tarafından kuruldu.

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Makler Global Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şİşli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Evgenııa Vılıanskaıa ve Merjen Halmuhammedova ortaklığında kuruldu.

v şirketi Haberi

v şirketi

Hayvan sağlığı için ilaç ve yem katkı maddeleri üretimi yapan Vimar Hayvan Sağlığı, sektöre yönelik ürünleriyle tanınan Vilsan İlaç’ı 30 milyon TL’ye satın aldı. Vimar,  yerli veya yabancı 3-4 şirketi daha alarak 3 yıl içinde büyüklüğü 1 milyar doları bulan ve global oyuncuların hakim olduğu pazarda lider olmayı hedefliyor.

‘Global şirketleri geçeceğiz’

Vimar Hayvan Sağlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baysan, “Bu işe 1982 yılında başladık. Başlangıçta keçilere bakıyorduk şimdi onlar için ilaç üretiyoruz. Vilsan, Türkiye’de yerli üreticiler arasında büyükbaş sektöründe lider firmalardan Son yıllarda adını yurt dışı pazarlarda oldukça bahsettirmiş ve global firmalar ile yarışır hale geldi. Şimdi daha büyük işlere imza atacağız. Hedefimiz 3 yıl içinde pazar lideri olmak” dedi.  Satın almadan sonra 20 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Baysan,...