07 / 07 / 2024

Va Turizm adres

Va Turizm adres

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan ve İlker Arda ortaklığında kuruldu. 

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan ve İlker Arda ortaklığında kuruldu. 

Şivana Turizm Otelcilik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Şivana Turizm Otelcilik Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Shıva    Soleımanı tarafından kuruldu. 

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Şile Ağva nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Şile İlçesi, Ağva Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

İva Flats satış ofisi adres!

İva Flats satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde teslimlerin Mart 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum ne?

Ağva’ya önemli bir turizm destinasyonu daha kazandıracak olan ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon’ projesinin çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. İşte Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum...

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Va Turizm adres Haberi

Va Turizm adres

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan ve İlker Arda ortaklığında kuruldu. 

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Va Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Aydınlı-Kosb Mahallesi Melek Aras Blv.Kosb Sit.No:3 Tuzla