03 / 05 / 2024

Vadi Tepe Göl Evleri

Vadi Tepe Göl Evleri

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın konumda bulunan projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim!

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim için 0212 428 88 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve cadde dükkanlarından oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık!

Toplam 250 adet daireden meydana gelen Esenyurt Gün Vadi Evleri satılık daire teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları!

Bahçeşehir Vadi Tepe daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kaspamında 120 aya varan vade imkanı sağlanan proje 108 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim numarası 0212 428 88 00 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satış ofisi!

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de, Kiptaş tarafından hayata geçirilen Vadi Tepe Bahçeşehir Evleri'nde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir satış ofisi bilgileri şöyle...

Burdur Gölü için festival yapıldı!

Burdur Gölü'nün her geçen gün biraz daha kuruduğuna dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen Burdur Gölü Festivali, kortej yürüyüşü ve Gökhan Tepe konseriyle başladı.

Bayrampaşa Hayat Tepe görselleri!

Bayrampaşa Hayat Tepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Eylül 2014'te sahiplerine teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor..

Spradon Vadi'de güncel fiyatlar 214 bin liradan başlıyor!

Spradon Vadi'de güncel fiyatlar 214 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Spradon Vadi kapsamında 1,037 adet daire ve 1 ticari ünite yer alıyor.

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir fiyat listesi! Yüzde 10 peşinatla!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir fiyat listesi ilk etapta 257 bin 912 TL'den başlangıç gösteriliyor. Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde konutların 24 ay içerisinde teslim edilmesi hedefleniyor...

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir görselleri! 223 bin 500 TL'den!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir projesinin ikinci etabı memurlara özel 223 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Vadi Evleri satılık daire fiyatları 196 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ayışığı Vadi Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir ödeme planı kapsamında ödenen peşinat miktarına bağlı olarak 12 aydan 48 aya kadar KİPTAŞ bünyesinde faiz olmadan ödeme seçenekleri sunuluyor...

Vadi Tepe Göl Evleri Haberi

Vadi Tepe Göl Evleri

Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu Vaditepe Gölevleri İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir'de yükseliyor. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlayan proje 18 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri konum olarak Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede, TEM Otoyolu'nun başında, Marmaray ve metro hattının ise yanında yer alıyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nin ortak yaşam alanları yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, oyun alanları, kapalı havuz, mini golf alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar mevcut.


Dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile...