02 / 05 / 2024

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları!

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın konumda bulunan projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.



Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu  Vaditepe Gölevleri  İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir'de yükseliyor. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlayan proje 18 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri konum olarak Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede, TEM Otoyolu'nun başında,  Marmaray  ve metro hattının ise yanında yer alıyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri'nin ortak yaşam alanları yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, spor sahaları, oyun alanları, kapalı havuz, mini golf alanından oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar mevcut.


Dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında farklılık gösteren Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir Konutları 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Başakşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Satış ofisi adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön