29 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Yaklaşık 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekleri sunuluyor.



Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan  Vaditepe Gölevleri  Konutları 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 ile 234 metrekare arasında değişiyor.


Marmaray ve metro hattının yanı başında olan Vaditepe Gölevleri İstanbul Başakşehir-Bahçeşehir'de inşa ediliyor.  Kiptaş  imzası taşıyan projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat listesi dairelerin alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede 357 adet konut ve 52 adet ticari birim bulunuyor.


TEM Otoyolu'nun başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3 Köprü ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri ödemeleri banka kredisi ile 120 ay vade şeklinde yapılabiliyor.


Sosyal alanları Bahçeşehir bay-bayan fitness salonu, oyun alanları, spor sahaları, yürüyüş yolları, mini golf, kapalı havuzundan oluşan Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat listesi 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Adres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön