29 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunan projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen  Vaditepe Gölevleri  projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak yükseliyor.


Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Vaditepe Gölevleri  Kiptaş  satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler mevcut. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Vaditepe Gölevleri Başakşehir-Bahçeşehir hattında, TEM Otoyolu'nun başında, 3. Havalimanı, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri spor sahaları, kapalı havuz, oyun alanları, mini golf alanı, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu gibi sosyal alanlardan oluşuyor. Projede 357 adet konut ve 52 adet ticari birim yer alıyor. 


Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık konutların alanları 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede banka kredisi ile 120 ay vade, firma bünyesinde ise 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Vaditepe Gölevleri ulaşım: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri telefon: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön