27 / 04 / 2024

Vaditepe GölEvleri iletişim

Vaditepe GölEvleri iletişim

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunan projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları!

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Yaklaşık 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekleri sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları!

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın konumda bulunan projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları lansmana özel olarak 199 bin TL'den başlıyor. Projede 357 adet konutun yanı sıra 52 adet ticari ünite de bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle Binres inşaat tarafından hayata getirilen Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Bahçeşehir'de yükselen Vaditepe Gölevleri projesinde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Gölevleri satılık!

Vaditepe Gölevleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Daire alanlarının 69 ile 234 metrekare alan arasında değiştiği projede teslimler Eylül 2017'de gerçekleşecek.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ünal imzasıyla kuruldu.

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Alegöz ve Gülkız Alegöz ortaklığıyla 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Bizim Evler Güzelce iletişim!

Bizim Evler Güzelce iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projenin inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olarak belirtiliyor.

Vaditepe GölEvleri iletişim Haberi

Vaditepe GölEvleri iletişim

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.


KİPTAŞ-Binres İnşaat ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Vaditepe Gölevleri’nde konutlardan sonra şimdi de 52 ticari ünite satışa çıkıyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan cadde mağazaları ile dükkanlar yatırımın ve prestijin kesişme noktası olarak öne çıkıyor. Bahçeşehir’in en işlek caddesinde yer alan ve ideal konumu ile dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nde 52 ticari ünitenin metrekaresi, 43 ila 2 bin metrekare arasında değişiyor. Merkezi konumda yer alan cadde mağazalarının metrekaresi 8 bin liradan başlıyor. Alternetifli işkollarına uygun sınırlı sayıdaki cadde mağazaları,...