29 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları lansmana özel olarak 199 bin TL'den başlıyor. Projede 357 adet konutun yanı sıra 52 adet ticari ünite de bulunuyor.



İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir lokasyonunda  Kiptaş  imzası ile yükselen  Vaditepe Gölevleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor.


Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sağlanan Vaditepe Gölevleri Başakşehir'de 357 konut ve 52 ticari ünite mevcut. Projede yer alan konutların alanları minimum 69 metrekare, maksimum ise 234 metrekare olarak tasarlandı. 


Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Proje yürüyüş yolları, oyun alanları, spor sahaları, kapalı havuz, mini golf, bay-bayan fitness salonu gibi sosyal imkanlara sahip.


Başakşehir Vaditepe Gölevleri 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan proje 100 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede bulunan Vaditepe Gölevleri Kiptaş Konutları TEM Otoyolu'nun başında,  Marmaray  ve metro hattının ise yanında inşa ediliyor.


Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Kiptaş Vaditepe Gölevleri nerede?

Satış ofisi dres: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Vaditepe Gölevleri satış ofisi 

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön