28 / 04 / 2024

Vaditepe Gölevleri satılık

Vaditepe Gölevleri satılık

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nde Nisan'a özel fırsatlar!

Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde 199 bin liradan başlayan lansman fiyatları Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar!

Vaditepe Göl Evleri fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Vaditepe Bahçeşehir'in 3. etabı olarak hayata geçirilen projede 357 adet daire ve 52 adet ticari birim bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim için 0850 205 45 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme planı!

Toplam 357 adet dairenin yer aldığı Vaditepe Gölevleri ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Proje Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları!

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı!

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı kapsamında firma bünyesinde veya banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlenen projede 357 adet daire bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları!

Vaditepe Gölevleri lansman fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın konumda bulunan projede banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi!

TEM Otoyolu'nun başında bulunan Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları lansmana özel olarak 199 bin TL'den başlıyor. Projede 357 adet konutun yanı sıra 52 adet ticari ünite de bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Gökorman satılık daire!

Gökorman satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan proje İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Toplam 688 adet daire ve 116 adet ticari alandan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Vaditepe Gölevleri satılık Haberi

Vaditepe Gölevleri satılık

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.  Uygun ödeme koşullarını sunulan projede alternatifli ödeme planları yer alırken, projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında, 48 ay 0.55 faiz oranı, 60 ay 0.61 faiz oranı ve 120 ay 0.78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye...