29 / 04 / 2024

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık

Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede teslimler 2017 yılı Eylül ayında yapılacak.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık daire alanları 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Kiptaş imzası ile hayata geçirilen proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri iletişim!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0850 205 45 65 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları!

Başakşehir Vaditepe Gölevleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari ünitenin bulunduğu projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı!

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı kapsamında firma bünyesinde veya banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlenen projede 357 adet daire bulunuyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat!

Kiptaş Vaditepe Gölevleri fiyat listesi kapsamında daire fiyatları lansmana özel olarak 199 bin TL'den başlıyor. Projede 357 adet konutun yanı sıra 52 adet ticari ünite de bulunuyor.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir'de yüzde 5 peşinat, 60 ay sıfır faiz!

Vaditepe Kiptaş Konutları için yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 3+1'lerde 583 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

KİPTAŞ Vaditepe 2. etap teslimleri başlıyor!

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de 2. etap teslimleri başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Vaditepe 2. Etap'ta yer alan 1.100 adet konut için daire belirleme kurası çekilecek. İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek kura satışları noter huzurunda yapılacak. Peki Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık Haberi

Kiptaş Vaditepe Gölevleri satılık

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe Göl Evleri 18 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Banka kredili ödemelerde 120 ay vade yapılan projede 357 konut ve 52 ticari birim mevcut.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projenin sosyal donatı alanları yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, oyun alanları, mini golf, spor sahalarından oluşuyor.


Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanan Vaditepe Göl Evleri Kiptaş güvencesiyle, Binres İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Başakşehir Vaditepe Göl Evleri 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje Marmaray ve metro hattının yanı başında, TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor.


Kiptaş Vaditepe Göl Evleri fiyat!

Alanları 69 metrekare ile 234...