23 / 07 / 2024

vadiistanbul

vadiistanbul

Satış Ofisi'nin hazırlandığı Vadistanbul projesinin lansmanı Aralık ayı içerisinde yapılacak...

Vadiistanbul AVM mağazalar 2017!

Vadiistanbul AVM mağazalar 2017 haberimizde yer alıyor. Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul bugün açıldı.

Vadiistanbul Konutları'nın Teras etabında yaşam başladı!

İstanbul Ayazağa'da hayata getirilen Vadiistanbul'un, konutlardan oluşan Teras etabında yaşam başlarken. Bulvar etabıyla İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olunması hedefleniyor.

SOCAR Türkiye, merkezini Vadiistanbul'a taşıyacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı ile oluşturulan projeden 19 bin metrekarelik bir bloğu 75 milyon dolara satın alan şirket, 2016 Mart'ta teslim alacağı bloğa bünyesindeki tüm şirketleri taşıyacak.

Vadistanbul'un www.vadiistanbul.com internet sitesi açıldı!

Vadistanbul'da ev fiyatları 352 bin liradan başlıyor. 3 etaptan oluşan Vadistanbul'da ilk teslimler Kasım 2014'te, 2. etap teslimleri Mayıs 2015'te, 3. etap teslimleri 2016 yılında yapılıyor...

vadiistanbul Haberi

vadiistanbul



Avrupa Konutları, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile Ayazağa Cendere'de Evyap arazisinin üzerinde yer alan Vadistanbul projesi 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.



Yaklaşık 3 bin konutun yer alacağı Vadistanbul Aralık ayı içerisinde satışa çıkarılıyor. Vadistanbul'da ilk teslimler 2014 yılında yapılması planlanırken, projenin tamamının 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.


Vadistanbul projesinin satış ofisi nerede? Arsanın havadan videosu için TIKLAYINIZ!


3 etaptan meydana gelecek olan Vadistanbul projesinde ilk etap 1.110 adet konuttan oluşuyor. Vadİstanbul projesi içerisinde otel, hastane, AVM, ofisler de yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.



444 38 25

www.avrupakonutlari.com

Gülcihan...