28 / 04 / 2024

Vadişehir bahçeşehir teslim tarihi

Vadişehir bahçeşehir teslim tarihi

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi olarak 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörüldü. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Vadişehir'de dairelerin ön talep süreci devam ediyor!

ğlu Yapı, Bordo Yapı, Dalkılıç Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla inşa edilen Vadişehir projesi için ön talep süreci başladı. Başakşehir'de yükselen sitede 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor.

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi!

Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe Konakları teslim tarihi ve proje detayları...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Vadi Tepe Bahçeşehir iletişim numarası 0212 428 88 00 olarak belirlendi. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi!

Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihi olarak 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörüldü. Toplam 650 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 127 ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları!

Bahçeşehir Vadişehir lansman fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgileri!

Bahçeşehir Vadişehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projenin yüzde 75'i yeşil alandan oluşuyor.

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Vadişehir Evleri satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alan projede toplma 650 adet daire bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir iletişim!

Vadişehir Bahçeşehir iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığıyla inşa edilen projede toplam 650 adet daire bulunuyor.

Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzasıyla yükselen proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vadişehir Bahçeşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Bahçeşehir fiyatları!

Lansmanı 31 Mart Salı günü yapılacak olan Vadişehir Bahçeşehir fiyatları henüz netleşmedi. İstanbul Başakşehir bölgesinde yükselen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Bahçeşehir Bulvar İstanbul teslim tarihine göre dairelerde Haziran ayı 2016 yılından itibaren yaşam başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

Vadişehir bahçeşehir teslim tarihi Haberi

Vadişehir bahçeşehir teslim tarihi

Vadişehir Bahçeşehir projesinde koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Vadişehir Bahçeşehir projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir projesi 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede toplam 650 adet daire ve 60 ticari ünite bulunuyor.


Vadişehir Bahçeşehir teslim tarihine göre 2017 yılının ilk çeyreğinden itibaren yaşam...