28 / 04 / 2024

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar kapsamında konutların metrekaresi 2 bin 850 TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.



İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen  Vadişehir  Konutları Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Projede 650 adet konutun yanı sıra 60 adet ticari ünite bulunuyor. 


Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Metro, şehir parkı, şehir hastanesi, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede bulunan proje 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir Konutları daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 konak tipi olarak dizayn edildi. Ön talep sürecinin ardından bugün satışa sunulan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Konutların büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Vadişehir Başakşehir Evleri inşaat çalışmaları başladı. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında bulunuyor. 


Vadişehir Bahçeşehir'de lansmana özel fırsatlar ile dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 850 TL'den başlıyor. Projenin sosyal donatı alanları içerisinde koşu ve yürüyüş yolları fitness salonu, yüzme havuzu , çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön