06 / 05 / 2024

Vadişehir dükkan ihalesi

Vadişehir dükkan ihalesi

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

TOKİ Düzce Merkez 266 dükkan ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Beslanbey'de 266 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Manisa Akhisar 327 konut ve 18 dükkan ihalesi yarın!

Manisa İli, Akhisar İlçesi Medar Mahallesi 327 Adet Konut ve 18 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize 207 dükkan ihalesi yarın!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karatay'a 637 dükkan! İhalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 637 dükkan ihalesi yarın!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 3.Etap 33 Adet Sanayi Yapısı (616 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan),1 Adet Giriş Takı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Karatay 589 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karatay 589 dükkan ihalesi 8 Şubat'ta!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Konya Yeni Motorlu Küçük Sanayi Sitesi 4.Etap 26 Adet Sanayi Yapısı (568 Sanayi Dükkanı), 2 Adet Ticari Yapı (21 Adet Ticari Dükkan), İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Vadişehir dükkan ihalesi Haberi

Vadişehir dükkan ihalesi

Başakşehir’in en değerli ve merkezi noktasında yer alan sağlık, ulaşım ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu devlet yatırımlarına komşu konumda yükselen Vadişehir, yüksek standartlarda yaşam vadeden özellikleriyle yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. 


Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında 550 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projenin az sayıdaki konut satışları hızla devam ederken, modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde diyazn edilen cadde dükkanları da ihale yöntemiyle satışa sunuluyor.


Metro istasyonunun yanı başında 380 bin metrekarelik şehir parkına komşu konumda yer alan cadde dükkanları, merkezi konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.


48 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR 


Mimarisiyle, konforuyla, manzarası ve özel ayrıcalıklarıyla projenin, ihale ile satışa sunulan cadde dükkanları 150 ile 330 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Sınırlı sayıda üretilen cadde dükkanlarında...