27 / 09 / 2024

Vadişehir projesi daire fiyatları

Vadişehir projesi daire fiyatları

Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül bir marka değeri olarak Başakşehir'e damga vuracak olan, Vadişehir'in 10 yıllık Projeksiyonlarda yer alan bölgeye mührünü vuracağı konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Vadişehir'e Borpanel imzası!

Vadişehir projesinde Borpanel mobilya ve ahşap ürünleri kullanılıyor. 650 konutluk Vadişehir Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

TOKİ Kayaşehir projesi başvuruları 2017!

TOKİ Kayaşehir projesi başvuruları 2017 başladı. 1.892 adet konuta bir günde 2 bin 155 adet başvurunun geldiği projede daire fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede başvurular 20 Eylül'e kadar devam edecek.

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Vadi Koru Projesi Ayazağa satılık daire fiyatları!

Vadi Koru projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da İnvest İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları!

Strada Bahçeşehir Projesi satılık ev fiyatları minimum 334 bin TL'den başlıyor. Üç etaptan oluşan projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir Akzirve daire teslimleri!

1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunulan Strada Bahçeşehir projesi 105 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 334 bin TL'den başlıyor...

Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan Strada Bahçeşehir Evleri'nde ilk teslimler Aralık 2018'de yapılacak. Strada Bahçeşehir projesi daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor.

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yolda!

AC Yapı Skymark Ataşehir projesi yakında başlıyor. Skymark Ataşehir'de 813 daire ve 10 ticari birim olacak...

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık!

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Proje Asaf İŞ Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları!

Toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen 3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları 495 bin TL'den başlıyor.

Vadişehir projesi daire fiyatları Haberi

Vadişehir projesi daire fiyatları

1974 "Kapalıçarşı'da kurulan Irmak Group altın ve döviz üzerine ticaret yapan bir aile şirketidir. Son sekiz yılda İnşaat&Gayrimenkul üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmıştır. Irmak Kent, Irmak RTL ve Vadişehir gibi nitelikli projeleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Yapılan projelerin arsaları şirketin kendi arsası olup, % 100 özel sektördür. 


VADİŞEHİR PROJESİ BÖLGEYE MARKA DEĞERİ KAZANDIRIYOR 

Başakşehir kendi içinde zaten kıymetli bir yer, çünkü Son yıllarda baktığımız zaman Tayyip Bey zamanında başlayan bir süreçte sosyal yaşam tarzı içerikli, kooperatif tarzı binaların yapıldığı ama dönemine göre daha bilinçli yapıların olduğu bir yer. Bu bizim işimizi kolaylaştırıyor diyor. Yüksel Akgül. Bugün geldiğimiz noktada bahsedilen sosyal yaşam tarzı içerikli, nitelikli ve gelir düzeyi yüksek insanların, muhafazakar ve mütedeyyin ailelerin hatta körfez ülkelerinin Başakşehir'i tercih etme sebebi, burada kendilerini rahat ve...