11 / 05 / 2024

Vadişehir satılık dükkanlar

Vadişehir satılık dükkanlar

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

İnvest İnşaat Vadi Koru satılık!

Ön taleplerin toplandığı İnvest İnşaat Vadi Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Proje 246 konut, 92 ofis ve 40 dükkandan meydana geliyor.

42.Cadde Konya satılık dükkan!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Temaşehir 42.Cadde projesi 163 dükkandan meydana geliyor. 42.Cadde Konya satılık dükkan fiyatları 100 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan!

Vadi Yaka Cadde satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. İhalesi 24 Ocak 2016 Pazar günü gerçekleşecek olan projede 50 adet dükkan satışa sunulacak.

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan!

Başakşehir Vadiyaka Cadde satılık dükkan fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. Açık artırma ile ticari alanları satışa sunulan projede başvurular online olarak yapılabiliyor.

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Vadişehir satılık daire!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje 48 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor. Vadişehir satılık daire teslimleri Nisan ayı 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir satılık!

Adım İstanbul Evleri Başakşehir satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 615 adet daire ve 120 adet dükkan bulunuyor...

Vadişehir Başakşehir satılık daire fiyatları!

Vadişehir Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor...

Vadişehir satılık dükkanlar Haberi

Vadişehir satılık dükkanlar

Mimarisiyle, konforuyla, manzarasıyla, çok özel ayrıcalıklarıyla öne çıkan Vadişehir'in; sınırlı sayıda üretilen Cadde Dükkanları; hemen teslim hemen tapu imkanları ile 48 ay vade farksız ve alternatifli ödeme seçenekleri ile satışa sunulan Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin iskontosu yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.


Tamamı satılan ve Eylül 2017 tarihinde teslimine başlanacak 608 konutluk Vadişehir projesinin; sınırlı sayıda üretilen Cadde Dükkânlarının 23 Eylül’deki satış ihalesini, Müzayedeci By Olkan Güneş tarafından hazırlanacak ve yönetilecek.


Yatırımcıların yoğun ilgisi daha şimdiden, 25 metre genişliğindeki Seyrantepe Bulvarına cepheli Vadişehir Cadde Dükkânlarının bölgesinde alışveriş ve yaşamın yeni adresi olacağını gösteriyor.


İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’in, artan nüfus ve trafik yoğunluğuna karşı kuzey güney aksında uzanan ulaşım yollarına yeni alternatiflerden olan Seyrantepe Bulvarı, Vadişehir Cadde Dükkanlarının...