27 / 04 / 2024

vadistanbul evyap

vadistanbul evyap

Daire fiyatlarının 428 bin TL ile 2 milyon 85 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Vadi İstanbul Şişli Rezidans projesinde banka kredisi kullanılabiliyor.

Şişli Vadi İstanbul Rezidans'ta 2+1 daireler 651 bin TL'ye!

Aralık 2014 tarihine daire teslimlerinin gerçekleşeceği Şişli Vadi İstanbul Rezidans'ta minimum fiyat 423 bin TL, maksimum ise 2 milyon 64 bin TL...

Vadistanbul fiyatları 420 bin TL'den başlıyor!

Fitness merkezinin yer aldığı Vadistanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri 2014 yılının Kasım ayında gerçekleşecek...

Vadistanbul Evleri Seyrantepe metrosuna bağlanacak!

Türk Telekom Arena ve yeni yapılacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin yakınında yer alan Vadistanbul projesine özel Seyrantepe metrosuna bağlantı oluşturulacak.

Vadistanbul Cendere projesinde metrekare fiyatı 4 bin 200 TL!

Ön talep toplama sürecinde olan Vadistanbul Cendere projesinde metrekare fiyatı 4 bin 200 TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Vadistanbul projesi Türk Telekom Arena Stadı'nın alt tarafında hayata geçiriliyor...

Avrupa Konutları Vadistanbul'un daire içi görselleri!

Türk Telekom Arena'nın altında kalan Evyap arazisi üzerinde yükselen Vadistanbul projesinde metrekare fiyatı 4 bin 200 liradan başlıyor...

Vadistanbul'da metrekaresi 4 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla!

Evyap arazisi üzerinde yükselecek olan Vadistanbul'da metrekare fiyatları 4 bin 200 TL'den başlıyor. Yakında satışa çıkacak olan Vadistanbul projesinde ön talep toplanıyor...

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Vadistanbul AVM 13 Eylül'de açılacak!

Artaş Grup ve İnvest Grup yatırımıyla Evyap’ın arazisinde inşa edilen Vadistanbul AVM Kapılarını açacak. Açılış, 13 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Vadistanbul AVM Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vadistanbul AVM Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 milyon 600 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu.

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Bebek ve Nişantaşı konseptini Vadistanbul'a taşıdı!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir arada...

Vadistanbul Bulvar'a yabancı yatırımcı akını!

Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul projesinin ofis, AVM ve otelden oluşan 'Bulvar' etabına, uluslararası firmalardan yoğun talep geliyor..

Vadistanbul Teras etabında daireler satışa çıktı!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konutlardan oluşan Teras etabında hemen teslim daireler satışa çıktı. Projenin Bulvar etabınada uluslararası alanda faaliyet gösteren firmalardan yoğun talep geliyor.

vadistanbul evyap Haberi

vadistanbul evyap

Tamamlandığında proje genelinde 35 bin kişinin yaşayacağı Vadistanbul projesinde 3 bin adet daire yer alıyor. Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin yüzde 53'ü satıldı. 


Şişli'de 1 milyon 100 bin metrekare alan üzerinde yükselen Vadistanbul'da  teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezleri ve eğlence alanları yer alıyor. Projede bulunan dairelerin alanları 69 metrekare ile 305 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Vadi İstanbul Şişli'de spor tesisleri, fitness center, sauna, dinlenme alanları, lounge club, açık-kapalı yüzme havuzu, market yer alıyor. 



Vadistanbul fiyat listesi;


69 - 90 metrekare 1+1'ler 428 bin TL ile 568 bin TL,

116 - metrekare 2+1'ler 658 bin TL ile 1 milyon 121 bin TL,

165 - metrekare 3+1'ler 825 bin TL ile...