22 / 05 / 2024

Vadistanbul Seyrantepe yeni fiyat 2016

Vadistanbul Seyrantepe yeni fiyat 2016

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Seyrantepe daire fiyatları 733 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Radisson Hotel ile anlaşıldı!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

TEM'in çevresinde 29 yeni proje yükseliyor!

İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan yol olan TEM’in Seyrantepe-Bahçeşehir aksında şu anda üretim ya da geliştirme aşamasında bulunan 29 yeni konut projesi ve karma proje var.

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

Vadistanbul Seyrantepe yeni fiyat 2016 Haberi

Vadistanbul Seyrantepe yeni fiyat 2016

Vadistanbul Seyrantepe projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje İstanbul Ayazağa'da konumlandırılıyor. 


İçerisinde 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanına yer verilen Vadistanbul Seyrantepe projesinde AVM alanı Mart 2017'de açılıyor.


Vadistanbul Seyrantepe Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 81,52 ila 265,85 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Aralık 2017'de gerçekleşecek. 


Vadistanbul ödeme şekilleri!


-12 ay sıfır faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-Yüzde 20 peşin ödendiğinde kalan kısım 36 ay 0,50 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-60 ay 0,70 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-120 ay 0,89 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.



Vadistanbul satış listesi fiyatları 2016!


81,52 - 95,53 metrekare 1+1 daireler 733 bin 900 TL ile 895 bin 810 TL,


123,03 – 162,36 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 63...