06 / 05 / 2024

Vaditepe Gölevleri lokasyonu

Vaditepe Gölevleri lokasyonu

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

Gültekin Pera'da lansmana özel yüzde 10 indirim! Yeni proje!

Gültekin Pera projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gültekin GYO imzasını taşıyan proje İzmir’in gözde lokasyonu olan Ulukent’te hayata geçiriliyor.   

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşa edilen Ova Kule Ankara'nın en ferah projesi olacak şekilde tasarlandı. 

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar!

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar kapsamında projede daireler minimum 583 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Ovakule konut projesi yükseliyor!

Ankara’nın yeni gözde lokasyonu Ovacık’ta inşaatına başlanan 80 metre yükseklikteki Ovakule Konut Projesi, örnek dairesinden, fonksiyonel konut tiplerine kadar bölgenin en zarif projesi olacak.

Vaditepe Gölevleri lokasyonu Haberi

Vaditepe Gölevleri lokasyonu

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.  Uygun ödeme koşullarını sunulan projede alternatifli ödeme planları yer alırken, projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında, 48 ay 0.55 faiz oranı, 60 ay 0.61 faiz oranı ve 120 ay 0.78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye...