02 / 05 / 2024

Vadiyaka Başakşehir ihale detayları

Vadiyaka Başakşehir ihale detayları

Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi 2017 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Cadde dükkanları bugün satışa sunulan projede 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılıyor.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu 18 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 10. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi resmen açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu ne zaman?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin 2'nci oturumu 7 Şubat'ta! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıkladı. İşte o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihale ediyor.  İhalesinin muhammen bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Vadiyaka Başakşehir ihale detayları Haberi

Vadiyaka Başakşehir ihale detayları

Vadiyaka Başakşehir Residence'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje Fuzul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Vadiyaka Başakşehir teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirlendi. Banka kredisi kullanılabilen projede 361 adet konut ve 56 adet dükkan yer alıyor. 


Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit avantajı sunan Vadiyaka Rezidans İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede kafeterya, Türk Hamamı, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Fuzul Vadiyaka Cadde Dükkanları'nın 42'si bugün saat 14.00'te, 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı. 


Toplamda ne kadar dükkanın satıldığı henüz açıklanmayan Başakşehir Vadiyaka'da dairelerin satış fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Vadiyaka projesi metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Olimpa...