06 / 05 / 2024

vadiyaka yüzde 70 prim

vadiyaka yüzde 70 prim

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir’de ‘Vadiyaka’ adını verdiği yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 2017 yılı sonunda teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 250 liradan başlarken, yüzde 70 prim öngörülüyor.

Malatya İlçe ve Köy Terminali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ayında inşaatına başlanan yeni İlçe ve Köy Terminali inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı.

Bursa'nın yüzde 70'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

BUSİAD, kent ekonomisinin yanı sıra sektörel değerlendirmelerde bulundu. Bursa'nın kentsel dönüşüme en fazla ihtiyaç duyan illerin başında geldiği belirtilen raporda, şehrin yeniden planlanması gereken alanlarının yüzde 70'i bulduğu açıklandı.

Crystal Lagoons projelerin satış hızını yüzde 70 artırıyor!

Crystal Lagoons, gayrimenkul projelerinin satış hızlarını yüzde 70 oranında artırmanın yanı sıra projelerin satış fiyatlarını da yükseltiyor.

Adil Gökçadır: Bursa'nın yüzde 70'i yeniden planlanmalı!

Bursalı müteahhitler, Bursa'nın kentsel dönüşüme en fazla ihtiyaç duyan illerin başında geldiğini belirterek, bin 70 mahallede 3 milyona yaklaşan nüfusun yaşadığı kentte yeniden planlanması gereken alanın yüzde 70 civarında olduğunu ifade etti.

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

İstanbul'da konut fiyatları son 3 yılda yüzde 70 arttı!

İstanbul genelinde konut fiyatları 2013 2.Ç. ve 2016 2.Ç. arasını kapsayan son 3 yıllık dönemde cari fiyatlarla toplam yüzde 70 artış gösterdi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Sabuncubeli Tüneli’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir ile Manisa arasını 15 dakikaya indirecek Sabuncubeli Tüneli’nde kazı işleminin yüzde 70’i tamamlandı.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Yıl sonunda Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin yüzde 70’i tamam!

Ankara Keçiören'in marka değerini yükseltecek vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde çalışmalar son hızla ilerlerken yıl sonunda projenin yüzde 70'inin tamamlanması ön görülüyor.

Kadıköy'de yüzde 70'lere varan oranla nasıl dönüşüm yapılacak?

Kentsel dönüşümde kat karşılığı oranlarının makul seviyelerde olmadığını belirteren DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz "Kadıköy'de yüzde 70'lere varan kat karşılığı oranlarında nasıl dönüşüm yapacaksınız? Böyle bir hesap matematik yok. Yakında geliştiricilerin yüzde 70'i şizofren olacak" dedi .

vadiyaka yüzde 70 prim Haberi

vadiyaka yüzde 70 prim

Bugüne kadar 3 bin konut üreten Fuzul Grup yeni konut projesi için İstanbul Başakşehir’i seçti. 300 milyon lira yatırım değerine sahip projede geleneksel mahalle hayatının yeniden yaratılması hedefleniyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. ‘Vadiyaka’ adı verilen projede 361 konut ve 56 ticari ünite yer alacak. 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanan Vadiyaka’da evlerin metrekare satış fiyatı 4 bin 250 liradan başlıyor. 1992’de kurulan ve 2000 yılında inşaat sektörüne adım atan Fuzul Grup’un bugüne kadar 3 bin konut hayata geçirdiğini belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin satışa çıkmadan önce 2 bin ön talep aldığını, yüzde 30’unun da satıldığını dile getirdi. Lokasyonu ile öne çıkan Vadiyaka projesinin bölgeye olan talebe cevap vermek için...