13 / 05 / 2024

Vahdettin Ertaş sermaye piyasası açıklaması

Vahdettin Ertaş sermaye piyasası açıklaması

Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) BaşkanI Vahdettin Ertaş, " Küresel anlamda 2014'ün 2013'e göre daha iyi geçmesini bekliyoruz. Dolayısıyla bize de olumlu yansımasını bekliyoruz " dedi.

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş nereden mezundur?

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş’ın mesleği nedir? Vahdettin Ertaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Ertaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut da gayrimenkul sertifikası kullanacak!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş gayrimenkul sertifikalarının banka ve aracı kurumlar aracılığıyla satışa sunulacağını belirterek, Emlak Konut'un da gayrimenkul sertifikası kullanacağını söyledi.

Erta Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erta Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serkan Efendiler, Mesut Koyuncu, Hamdullah Tarhan ve Cumali Tarhan imzasıyla kuruldu.

İşte gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenler!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş'a göre, alternatif bir gayrimenkul finansman aracı olarak piyasaya giren gayrimenkul sertifikası sayesinde Kentsel Dönüşüm projeleri başka bir kaynak olmadan da tamamlanabilecek.

SPK'dan şirketlere 3. kuşaktan önce halka açılın çağrısı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş AA muhabirine, aile şirketlerinde yaşanan "kurumsallaşmama ve üçüncü kuşak" sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vahdettin Ertaş: GYO'lara ekim ve kasım aylarında izin verdik!

Yatırım ortaklıkları hakkında da bilgi veren Ertaş, temel olarak gayrimenkul ve girişim sermayesi alanlarında faaliyet gösteren ve çoğunlukla borsada işlem gören bu ortaklıkların aktif toplamının 50 milyar lirayı geçtiğini söyledi.

Yatırımların finansmanında gayrimenkul sertifikaları kullanılmalıdır!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, "Uzun vadeli yatırımların finansmanında kullanılacak diğer bir araç da gayrimenkul sertifikalarıdır." dedi.

Vahdettin Ertaş sermaye piyasası açıklaması Haberi

Vahdettin Ertaş sermaye piyasası açıklaması


Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, küresel sermaye piyasalarındaki olumlu rüzgarın Türkiye'yi de pozitif etkileneceğini belirterek, "Küresel anlamda 2014'ün 2013'e göre daha iyi geçmesini bekliyoruz. Dolayısıyla bize de olumlu yansımasını bekliyoruz" dedi.


Ertaş, sermaye piyasalarının 2013'deki seyri ve gelecek yıl öngörülerine ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Küresel sermaye piyasalarında 2013 yılı içerisinde, son 10 yıldır görülmedik şekilde dalgalı seyir oluştuğunu ifade eden Ertaş, "Bunun sebebi de FED'in politikasıyla ilgili bir yön, trend değişikliği. Henüz ne yapacağı konusunda adımı geçen haftaya kadar atmamıştı. 10 milyar dolarlık bir kesintiye gidecek. Biz bunun er ya da geç olacağını söylemiştik" diye konuştu.


Tahvil alımlarında kısıtlamaya gidilmesine yönelik atılan adımların, sermaye piyasaları için de olumlu bir gelişme olduğunu belirten Ertaş, "Ekonomideki veriler iyi geliyor. Dolayısıyla sağlıklı,...