04 / 05 / 2024

vaillant ısı sanayi

vaillant ısı sanayi

Vaillant ısı pompası sistemleri mevcut fosil yakıtlar yerine doğal ısı kaynaklarını (Hava-Su-Toprak) kullanarak tek cihaz ile ısıtma, soğutma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor.

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

Ücretli çalışan sayısı yüzde 5,2 arttı!

Ücretli çalışan sayısı, ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 arttı. Çalışan sayısı sanayi sektöründe yıllık bazda yüzde 8,4, inşaat sektöründe yüzde 22,1 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 0,5 artış gösterdi.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sanayi bölgelerinin kuruluş süreci hızlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, organize sanayi bölgesi, endüstri bölgesi, teknoloji geliştirme bölgesi, serbest bölge ve sanayi siteleri kuruluş sürecini hızlandırmak amacı ile önceden uygun alanları belirleyecek. 

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Konut, işyeri ve sanayi bölgesi sayısı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konut, işyeri ve sanayi bölgesi sayısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu...

Süleymaniye Seyahat Acentalığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Süleymaniye Seyahat Acentalığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S And S Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Hosseınıanmoghaddam, Maryam Aghapour ve Nafıseh Mostafavı ortaklığında kuruldu. 

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Baghırov tarafından kuruldu. 

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

M H S Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M H S Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hakkı Sever tarafından kuruldu. 

vaillant ısı sanayi Haberi

vaillant ısı sanayi


Vaillant ısı pompası sistemleriyle, yaklaşık 1kW elektrik tüketimi ile 4,5kW-5kW’a kadar enerji üretimi sağlanabiliyor. Bu yüzden, bu ürünler mevcut tüm ısıtma sistemlerine göre çok daha verimli ve tasarruflu olabiliyor. 


Bu sistemler bireysel evlere veya villalara uygulanabildiği gibi güneş enerjisi ve gaz yakıtlı cihazlar ile birlikte kurulacak hibrit sistemler ile daha büyük sistemler için çözümler sunuyor.


Vaillant, tüketicilerin beğenisine sunduğu tüm bu yüksek teknoloji ürünler için satış ve servis ağını yeniden yapılandırma yoluna başvurdu. “Enerji bayiliği” adını verdiği bu yeni yapılanma için, konusuna hakim uzman kadrolar oluşturarak detaylı ve sıkı eğitimler vermeye devam...