05 / 05 / 2024

Vaillant konseptleri

Vaillant konseptleri

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak.

En yeşil kombi için karşılaştırmalı en iyi seçenekler! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 85 geri dönüştürülebilir malzemeden üretilen kombinin en yeni teknolojisi Vaillant Green IQ’nun özellikleri ve karşılaştırmalı fiyatlarını topladık.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

Tatilcilerin gözdesi otel ve villa konseptleri!

2020 yılının ilk yarısında tüm dünya deyim yerindeyse kontaklarını kapattı. Son bir ayda özellikle yeni normale dönerken yaz aylarının en önemli sektörü olan turizm sektörünün geleceği de merak ediliyor.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Ferit Şahenk'ten Ortaköy'e Oğlak Burcu restoranı geliyor!

FERİT Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Grubu’nun yeme- içme sektöründeki faaliyetlerini yürüten şirketi D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) yeni konseptleri Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

Allianz Tower'ın kat konsept ve tasarımları Nurus ile destekleniyor!

Harvard Business Review tarafından "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek olarak gösterilen projenin tüm kat konseptleri ve tasarlanan yaratıcı alanları geniş renk yelpazesine sahip Nurus ürünleriyle destekleniyor.

DemirDöküm Türkiye pazarında payını arttıyor!

Almanya merkezli Vaillant Group bünyesine 2007 yılında katılan DemirDöküm, Türkiye pazarında payını arttırmayı sürdürüyor.

Vaillant Türkiye İK ekibine 4. İnsana Saygı Ödülü verildi!

Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu.

Bursa'da 'akıllı evler' dönemi başlayacak!

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, kentteki inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüştü.

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde kaçırılmayacak yıl sonu fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 41 yıllık deneyimi, kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş Yapı, köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz için yılın son indirim avantajını sunuyor.

Vaillant'tan turboMag şofben!

140 yılı aşkın tecrübesi ile ısıtma ve soğutma sektörünün öncü firmalarından olan Vaillant, tüketiciye yenilikler sunmaya devam ediyor. turboMAG şofben ile kullanıcılarına yüksek sıcak su konforunu sunuyor.

Vaillant konseptleri Haberi

Vaillant konseptleri

Isıtma ve soğutma sektörünün yenilikçi firması Vaillant, 140 yıllık tecrübesini aktardığı "Enerji Danışmanlığı" konseptini İstanbul’dan sonra Adana'da uygulamaya koyacak. Enerji Danışmanı kimliğiyle, konutlarının ihtiyaç ve tüketim yapılarına göre enerji modellemesi yapacak olan Vaillant, tüketicilere izolasyon ve finans modeli dahil, anahtar teslim komple çözümler sunacak.



Enerji verimliliği konusunda ihtiyaçlara çözümler üreterek enerji tasarrufu sağlayan ve müşteri beklentilerine cevap veren Vaillant, bu kapsamda "Enerji Danışmanlığı" projesini genişletmeye devam ediyor.Proje’yi Türkiye’nin her yerine ulaştırmayı hedefleyen Vaillant, İstanbul’dan sonra Adana’da da "Enerji Bayiliği" açıyor.



Adana’da projeyi anlatmak üzere basın mensuplaryla bir araya gelen Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu ve Vaillant Türkiye Satış Direktörü Vedat Yazar, “Yeşile Giden Yol “sloganı ile tüketicileri bilinçlendirerek, ülke ekonomisine enerji tasarrufu yoluyla, katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyledi.



Enerji tasarrufu...