29 / 04 / 2024

Vakfıkebir Belediyesi

Vakfıkebir Belediyesi

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran ve Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti...

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi'nden kiralık otel!

Trabzon Vakfıkebir'de bulunan otel Vakfıkebir Belediye Başkanlığı tarafından 06 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de ihaleye sunuluyor. Yap İşlet Modeli ile 25 yıllığına kiraya verilecek.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Ezine Belediyesi 41 konut ve 6 iş yerini satıyor! 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ezine Belediyesi, Çanakkale ili, Ezine ilçesi Camıkebir Mahallesi 103 ada 26 parselde yer alan 6 iş yerini ve 41 konutu satıyor. Konutların fiyatları 574 bin TL'den başlıyor...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Trabzon Vakfıkebir'deki millet bahçesi 11.7 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 seçimlerinden önce seçim vaatlerinden olan millet bahçelerine bir yenisi daha eklendi.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

Vakfıkebir Millet Bahçesi 10 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül tarihinde yapılacak.

Vakfıkebir Belediyesi Haberi

Vakfıkebir Belediyesi


Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran, Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. 


Başkan Balta açıklamasına şöyle devam etti; "Vakfıkebir'de, yeni yollarımızı belli bir program dâhilinde açarak ilçeyi imar planlarına uygun bir kent haline getirmek için çalışmalara yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni açmış olduğumuz imar yollarımızın ilçemize, mahallelerimizdeki hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İlçe merkezindeki çalışmalarımızda ayrıca devam etmektedir. Fol deresi ve park için hazırladığımız projeler yakında faaliyete geçecek. Tüm mahallelerde tespit ettiğimizsorunlar başta su, kanalizasyon, yol ve asfaltlama çalışmaları da program dahilinde devam edecek. Çalışmalarda emeği geçen Biiyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, yeni yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğunun da arttığını da sözlerine ekledi. 


Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne,...